MEER….BOEKEN

Olga Kharatidi
Het Pad van de Sjamaan en Meester van de dromen

Viktor E. Frankl
De zin van het bestaan

Neale Donald Walsch
Ongewoon gesprek met God , eerste boek van een serie

Robin Norwood
Als hij maar gelukkig is

Barbara Marciniak
Brengers van de dageraad , eerste boek van een serie

Gunthart Weber / Bert Hellinger
De praktijk van familieopstellingen

meer…..moois

Aninya veldcleaner olie

De veldcleaner is samengesteld uit etherische oliën van 4 soorten planten, die bij elkaar gevoegd het vermogen hebben om het elektromagnetisch veld van de mens op te schonen. Het wordt gemaakt op grond van een eeuwenoud recept uit China, deze olie is in beperkte mate beschikbaar bij enkele therapeuten in Europa. Deze olie werkt altijd balancerend en harmoniserend.

Gebruiksaanwijzing:
De veldcleaner is alleen voor uitwendig gebruik, je kunt het bij jezelf toepassen om jezelf te beschermen in drukke ruimtes. Bij kinderen die onrustig slapen , in bedompt ruikende kamers, in uw auto, ook kunt u de olie toevoegen aan uw massageolie.
Het bijzondere van deze olie is de directe werkzaamheid en de geringe hoeveelheid die hiervoor nodig is, 1 druppel op uw hoofd ter hoogte van uw derde oog en verder verspreid over uw handen.

Kosten: € 20 exclusief verzendkosten – te bestellen via mail of telefonisch 06-33 920 780

Akaija

De boodschap van ‘Wij’
De Akaija is een sieraad geboren uit Liefde. Een kosmisch ontwerp en healing instrument ontstaan vanuit co-creation met het Hiernamaals.

De Akaija werkt als een doorgeefluik van energie, zowel van buiten naar binnen als van binnen naar buiten. Hij trekt energie van het ons omringende Veld aan en evenzogoed wordt er energie uit uw energiesysteem naar buiten gebracht. Hij werkt als een extra chakra, hij brengt u in contact, in resonantie, met de alom aanwezige energie.

Te koop voor € 40 exclusief verzendkosten, dan ontvang je een Akaija zilver 19 cm doorsnee
Meer weten over de Akaija kijk op www.akaija.com of bel of mail ons voor nadere info

 

Back to Top